Vejby Byg ApS

Vi udfører

Udskiftning af vinduer i Hillerød

Vi tilbyder mange forskellige tømreropgaver og udskiftning af vinduer og døre. Vi har professionelle snedkere ansat med mange års erfaring indenfor området. 

Vi kører ud på hele Sjælland og holder til i Hillerød.

Med nye vinduer og døre kan huset hurtigt fremstå som nyt. Mange oplever at hele huset får en opgradering, hvor hele looket transformeres.

Få et uforpligtende tilbud

Få udskiftet dine vinduer og døre i Hillerød fra Vejby Byg!

Se eksempler på tidligere opgaver med udskiftning af vinduer og døre:

Energirigtige døre og vinduer holder på varmen

Hos vejby byg tømrerfirma benytter vi os naturligvis af de mest opdaterede og moderne metoder og teknikker i vores håndværk og snedkerarbejde.

Med udskiftning af vinduer og døre, er du tilsikret en energirigtig løsning, som gør at du kan sparer mange penge i det lange løb. Vi er stolte over at være et tømrerfirma, som netop er specialiseret i denne opgave.

Vi kan selvfølgelig varetage hele opgaven fra håndværk til at levere alle materialerne – du behøver ikke gøre andet end at fortælle os om dine ønsker til det færdige resultat.

Vi rådgiver naturligvis og bidrager med vores faglige ekspertise og viden og erfaring indenfor området.

Med nye døre og vinduer og nye karme opnår du et æstetisk løft, men du får også en økonomisk gevinst. Med nye vinduer kan du nedsætte energiforbruget markant og det kan i den grad betale sig. Det vil du opleve henover tid, hvor du kan spare penge.

Nye døre og vinduer til et godt håndværkertilbud

Vi tror på at et godt håndværk skal være til at betale. Derfor tilbyder vi top kvalitet til gode håndværkerpriser.

Prisen på døre og vinduer afhænger selvfølgelig af materialer og projektets omfang. Derfor vurder vi opgaverne enkeltvis og finder den pris som er rigtig for netop dit projekt. 

Ofte vil nye døre og vinduer laves i forbindelse med en totalentreprise, hvor prisen vil være en del af den samlede pakke. Men vi er selvfølgelig transparente med udgiften til udskiftningen, så du får et totalt overblik.

Hvis I ønsker en udskiftning af vinduer og døre udenfor den samlede entreprise, kan vi selvfølgelig også tilbyde det.

Close Menu