Vejby Byg ApS

Vi udfører

Træterrasser og hegn i Hillerød og Nordsjælland

Leder du efter en pålidelig og kvalitetsbevidst tømrer i Hillerød til at opføre din træterrasse eller bygge dit hegn, så du er klar til at nyde sommeren? 

Vejby ApS tilbyder at opføre træterrasser og hegn i Hillerød og omegn i Nordsjælland. Vores tre servicebiler sørger for hurtig udrykning og dækning over hele Sjælland, hvilket giver kort ventetid. Især i tilfælde af hasteopgaver. 

Få et uforpligtende tilbud

Se eksempler på tidligere opgaver her:

 

Træterrasser og hegn giver et eksklusivt look til overkommelige priser

En træterrasse er en tilbygning, der giver dit hus et eksklusivt look. Vi bruger kun materialer af den fineste kvalitet og står inde for resultatet.  

Fordele ved ny træterrasse

En fordel ved at bygge en ny træterrasse, eller hegn, er at den bliver bygget efter dine krav og behov i alt fra materialevalg til farve og udformning. 

Vore brede erfaring og store ekspertise sikrer, at vi kan tilbyde en lang række træsorter, materialer og udtryk efter dit præcise ønske. 

Vi kan også renovere din træterrasse eller hegn

Vi kan også renovere træterrasser. Renoveringer kan puste et nyt liv i gamle konstruktioner, hvilket ikke kun ser godt ud; det forlænger også levetiden. 

Vores tømrer sørger for rengøring og træbeskyttelse, så den fremstår som ny. Derudover sørger vi også for at spænde diverse bolte og møtrikker efter.    

Bygning og renovering af hegn i Nordsjælland

Vi bygger og renoverer også hegn i Nordsjælland. Hvis du ønsker et hegn, der får dit hus til at udskille sig fra de andre, eller blot ønsker at renovere og genopfriske et nuværende, står vi klar til at hjælpe. 

Vi sørger altid for at vores kunders behov er i centrum, uanset om det skal være en renovering af en terrasse eller en hel ny! 

Kontakt Vejby ApS og bliv klar til at nyde et glas vin på din nye eller renoverede tagterrasse til sommer. Tag et kig på den her side og se eksempler på vores arbejde.

Close Menu