Vejby Byg ApS

Vi udfører

Ombygning og Tilbygning i Nordsjælland

Din guru når det kommer til ombygning og tilbygning i Nordsjælland

ombygning og tilbygning i nordsjælland

Vejby Byg Aps har stor erfaring med ombygning og tilbygning i Nordsjælland. 
Vi udfører flotte og solide løsninger og har 3 servicebiler klar til at rykke ud til opgaven. Vi udfører alt fra skillerum og lofter, til gulve, køkkener med videre. Så står I og skal bruge en større bolig, en garage eller en udestue, så står vi klar til at hjælpe. Vi er klar til at tage en snak om jeres drømme, ønsker og behov. Med vores faglige ekspertise hjælpe med at virkeliggøre disse. 

Ombygning og tilbygning kan betyde en lang liste ting – blandt andet en lille ændring i huset til en omfattende udvidelse af dele eller hele huset. Lige meget hvordan dit hjemmeprojekt ser ud, står vi klar til at hjælpe. Det være sig med rådgivning i alt fra materialer til udførelse. Så du altid vil være klar over hvordan processen bliver strækket ud og udført. 

Savner du at få mere ud af dit hus? Måske fungerer din plantegning ikke – så er en ombygning lige noget for dig! Og hvis du savner mere plads i din bolig så er en tilbygning lige noget for dig, så du kan tilføje kvadratmeter til dit hus!  Tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på jeres nye tilbygning eller ombygning.

Få et uforpligtende tilbud

Se eksempler på løsninger herunder

Close Menu