Vejby Byg ApS

Renovering af sommerhus i hele Nordsjælland

Lad os hjælpe dig med renovering af sommerhus og fritidshus i hele Nordsjælland.
Vi kan bistå dig med alle typer af snedker- og tømreropgaver.

Vi opfylder dine sommerhus-drømme

Drømmer du om et nyt sommerhus på din nuværende grund, trænger det gamle til at blive shinet op, eller er du bare klar til noget forandring? Hos Vejby Byg kan vi hjælpe dig med hvad det skulle være.

Med mange års erfaring inden for snedker- og tømrerfaget, kan vi hjælpe dig med at opfylde dine sommerhus-drømme. Vi tilbyder altid kvalitetssikrede løsninger til gode priser, og du vil altid opleve en service ud over det sædvanlige.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit specifikke sommerhus-projekt, er du velkommen til at kontakte os i dag på telefon: +45 51 62 43 23 eller skrive en mail til larsvejby@gmail.com.

Vi opfylder dine sommerhus-drømme

Vi hjælper med renovering af sommerhus i hele Nordsjælland, når huset trænger til tagrenovering eller tilbygning, men også når det er tid for ny isolering, nyt gulv eller andet.

Selvom man ofte selv kan gå i gang med at renovere hele eller dele af sommerhuset, er det typisk en god ide at have en fagperson til at hjælpe med planlægning, udførelse og finish. Der er flere dele af renovering af sommerhus, som kan gå skævt, hvis man ikke ved, hvad man har med at gøre.

Vil du undgå alle fejl og følgeskader, kan du med fordel række ud til Vejby Byg i Nordsjælland i dag. Vi kommer gerne og hjælper med hele processen fra start til slut.

Vi renoverer sommerhuse i hele Nordsjælland

Har du et sommerhus i Nordsjælland, du gerne vil i gang med renovering af, kan vi være dig til hjælp. Vi står nemlig for renovering af sommerhuse hvert år i både

  • Gilleleje
  • Rågeleje
  • Vejby Strand
  • Hornbæk
  • Hundested
  • Tisvildeleje

Det betyder langt fra, at vi ikke også kører til andre byer og områder. Ser du ikke dit område på listen, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os

Close Menu