Vejby Byg ApS

Vi udfører

Tagrenovering i Nordsjælland

tagrenovering i nordsjælland

Vi tilbyder tagarbejde og tagrenovering i Nordsjælland

Har du behov for tagrenovering i Nordsjælland? Hos Vejby ApS udfører vi alle former for tagarbejde, tegltage, eternit tage, tagpap tage og skiffer tage. Gør brug af muligheden og forlæng dit tags levetid!

Hos Vejby ApS ligger vores hoved fokus på et tæt og solidt tag. For uden et solidt tag kan regn, slud, sne og snusk påvirke og indtrænge i dit tag, hvilket kan føre til et usikkert tag med revner og huller. Og dermed også føre til svampeskader i dit hus’ konstruktion som en efterfølge af et dårligt tag. 

Netop derfor skal du ikke vente til skaden er sket, men derimod forebygge potentielle skader af taget og derfor regelmæssig gøre brug af tagrenovering og eftersyn med jævne mellemrum. Et dårligt tag kan også være med til at du stiger i energiforbrug, hvis taget ikke er ordenlit isoleret. En tagrenovering kan dermed gøre en stor forskel for dig som husejer! 

Positive egenskaber ved tagrenovering i Nordsjælland

  • Mindske dit energiforbrug – ergo en mindre el regning
  • Forebyggelse af skader senere hen
  • Varmere hus om vinteren
  • Koldere hus om sommeren
  • Mindske chancerne for svampeskader
  • Mindske dit varmeforbrug – ergo en mindre varmeregning

Det kan altså derfor betale sig at få renoveret sit tag, eller få det tjekket med jævne mellemrum – både nu og i det lange løb. Tag kontakt i dag og få et uforpligtende tilbud! Vi står klar til at hjælpe dig med dine tagrenoveringsbehov!

Vejby ApS kan tage sig af alle tagopgaver!

Selvom der findes mange forskellige slags tage i verden og også i Danmark, har vi styr på vores ydelser. Vi sørger altid for at vores kunders behov er i centrum, lige meget hvilken størrelse, farver eller kvalitet dit tag skal være! 

 

Få et tilbud

Se eksempler på tidligere opgaver her:

Close Menu