Vejby Byg ApS

Ombygning af sommerhus i Nordsjælland

Vi hjælper med ombygning af sommerhus i Nordsjælland, når du drømmer om nye, lækre omgivelser til dit feriehjem.
Ring til Vejby Byg og hør mere om mulighederne.

Skab hyggelige omgivelser

Når man tager på ferie, er det med afslapning og ro for øje. Derfor er det også vigtigt at have de helt rigtige, hyggelige omgivelser, som man kan finde ro i.

Hos Vejby Byg kan vi hjælpe med at at skabe lige netop de omgivelser, du ønsker, når du skal på ferie i Danmark. Vi står gerne for renovering af både gulve, lofter og tag. Uanset omfanget, er vi den rette håndværker at vælge til din opgave.

Vi sørger altid for at møde vores kunder i øjenhøjde, og vi sikrer altid, at opgaven leveres, som det blev lovet.
Kontakt os for at høre mere om mulighederne for ombygning af dit fritidshus i Nordsjælland.

Fornyelse og ombygning af sommerhus

Ligger dine sommerhus-drømme og ulmer, er det måske netop blevet tiden for at få gang i den ombygning af sommerhus, som du har gået og tænkt på. Det kan virke som en uoverskuelig opgave, for den private, men som professionelle fagfolk, har vi det helt under huden.

Lad os derfor hjælpe dig med ombygning af dit sommerhus i Nordsjælland. Vi kommer gerne ud til dig, uanset om det skulle være den nordlige eller sydlige del. Vi har før ombygget feriehuse i byer som

  • Tisvildeleje
  • Gilleleje
  • Hundested
  • Udsholt Strand
  • Vejby Strand
  • Rågeleje

Skal vi ombygge dit sommerhus?

Hos Vejby Byg har vi mange års erfaring med både tagrenovering, tilbygninger og ombygning af sommerhus, hvorfor vi også helt sikkert kan hjælpe med dit projekt.

Vi sørger altid for at møde vores kunder på midten, så de får et resultat, der matcher deres ønsker, men som også er praktisk og kvalitetssikret af en kyndig håndværker. Vi påtager os hver dag mange forskellige snedker- og tømreropgaver. Så vi kender til alle de rette metoder, materialevalg og mere.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi ser frem til at høre mere om din ombygning af sommerhus, og hvordan vi kan hjælpe dig bedst.

Ring på telefon: +45 51 62 43 23 eller skriv en mail til larsvejby@gmail.com.

Kontakt os

Close Menu