Vejby Byg ApS

Facadebeklædning til hus

Ønsker du ny facadebeklædning til hus, eller skal dit nye hjem have en flot facade, så lad Vejby Byg stå for det.
Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Sikring af din facade mod vind og vejr

Det er altid vigtigt at behandle sin facade, så den kan modstå vind og vejr. Vi har i Danmark ofte meget våde vinterhalvår, hvor der hurtigt kan dannes fugtskader, hvis ikke man sikrer mod regnen.

Vi hjælper dig med at beskytte dit hjem og dit sommerhus bedst muligt. Hertil kan det også være en fordel at overveje alternative beklædningsmuligheder, som ikke bare skærmer for vind og vejr, men som også giver huset et flot udtryk.

Hos Vejby Byg har vi mange års erfaring på området, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig.
Ring til os for at høre mere om mulighederne, på telefon: +45 51 62 43 23 eller skriv en mail til larsvejby@gmail.com.

Den rette facadebeklædning til hus

Med facadebeklædning til hus kan du skabe et æstetisk smukt hjem udendørs. Der findes hertil mange muligheder, som du kan vælge mellem.
Du kan blandt andet vælge mellem:

  • Facadebeklædning af natursten
  • Højtrykslaminat (HPL)
  • Metalbeklædning
  • Facadebeklædning af træ
  • Aluminiumskomposit
  • Fibercementbeklædning
  • Vinylbeklædning

Vil du høre mere om mulighederne for dit hus, eller er du nysgerrig på, hvad de forskellige beklædningsmuligheder kan – både praktisk og æstetisk, så kontakt os i dag.

Vi vejleder i facadebeklædning

Det kan være svært at vide, hvad man skal vælge, når man ikke har forstand på, hvad der er godt og dårligt at vælge. Her kommer Vejby Byg dig til hjælp.

Ikke nok med, at vi kan hjælpe med opsætning af smuk facadebeklædning til hus i hele Nordsjælland, kan vi også hjælpe med vejledning i de forskellige materialer, deres fordele og ulemper.

Vil du høre mere om dette, kan vi tage en uforpligtende samtale om dine muligheder. Vi kan med garanti vejlede dig til det rette valg af facadebeklædning i træ, vinyl, natursten og mere. Kontakt os i dag.

Kontakt os

Close Menu